reklama 11A

Předzávodní část ME ve Strzegomi Miloslava Příhody

Český reprezentant Miloslav Příhoda v pátek odpoledne nastoupí do drezurní části mistrovství Evropy ve všestrannosti, které hostí polská Strzegom. Vylosoval si startovní pořadí 60, což znamená, že odstartuje přesně ve 14 hodin, po přestávce na oběd…
18.08.2017 10:55  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12A

 
A jak strávil Miloslav Příhoda se svojí ekipou poslední hodiny a dny? „V úterý podvečer proběhlo slavnostní zahájení, kdy jsme se organizovaně dopravili autobusy do Wroclawského centra, kde bylo nachystáno pódium pro představení všech států a účastníků. Poté následoval doprovodný program ve formě tradičních polských tanců v krojích a show u fontány,“ popisuje Miloslav Příhoda. 
 
„Ve středu od 15 hodin probíhala první kondiční zkouška, kterou prošli všichni účastníci bez problémů. Nutno dodat, že již čtyři koně navštívili holding box. To ovšem nebyl případ Cptaina, kerý vypadal opravdu hodně natěšeně. Od 17 hodin bylo losování pořadí jezdců,“ pokračuje český reprezentant. 
 
„Samozřejmě jsme si již prošli kros. Čekal jsem, že bude těžký, ale takto těžký jsem opravdu nečekal. Stavitel Rudiger Schwarz chce dát šanci dokončit i méně zkušeným dvojicím, proto u každé kombinace je i lehčí, ale časově delší varianta pro překonání. Trať měří 5700 metrů a tempo je 570 metrů za minutu, což znamená 10minutový limit pro překonání trati. Ta je opravdu plná velkých a technicky náročných prvků,“ dodal Miloslav Příhoda.
 
Výsledky můžete sledovat POD TÍMTO ODKAZEM
 
 



reklama 13A

NEPŘEHLÉDNĚTE