reklama 11A

Předsedou SJF je i po VZ nadále Vladimír Chovan

V pondělí 27. června se v Nitře konala XI. Valná hromada (VZ) Slovenské jezdecké federace. Úlohou nejvyššího orgánu SJF, který se od nabytí právní moci rozhodnutí soudu, jenž do běhu SJF zasáhl, sešel poprvé, byla mimo jiné volba předsedy…
05.07.2016 09:36  |  Rubrika:   |   FANCLUB
reklama 12D


Jak jsme vás informovali, dění ve Slovenské jezdecké federaci ovlivnilo na jaře letošního roku rozhodnutí soudu, na základě kterého se do čela SJF vrátil ing. Vladimír Chovan jako jeho předseda, a také se změnila struktura SJF, a to do původní podoby před Valným shromážděním konaným koncem roku 2013 v Lučenci.
 
V pondělí 27. června se v Nitře odehrálo první Valné zhromažděnie (VZ) neboli Valná hromada či shromáždění pod staronovým vedením. Po zahájení proběhly obligátní kroky: volba mandátové komise a pracovního předsednictva, zapisovatele a ověřovatelů. Dále byl schválen jednací a volební řád a program zasedání.
 
Jednáním prošla také řada návrhů změn stanov SJF. Důležitou úlohou shromáždění byla volba předsednictva SJF, a také se našli tři kandidáti, kteří vedle Vladimíra Chovana stáli o pozici předsedy SJF.
 
Těmi byli Karol Bugár, Mária Fogašová a Mário Hoffmann. Před samotnou volbou se však na místě vzdal kandidatury Karol Bugár i Mário Hoffmann. Mária Fogašová se údajně také vzdala, ovšem ne v písemné formě a přítomná na jednání nebyla, přistoupilo se tedy k volbě, kterou jmenovaná kandidátka neprošla. Předsedou SJF se všemi povinnostmi plynoucími ze stanov je nadále ing. Vladimír Chovan. V předsednictvu jsou Janka Rindošová za Východoslovenskou oblast, Jaroslav Ivan za Středoslovenskou oblast, Marián Štangel za sportovce a Marek Horváth za členy SJF.
 



reklama 13C

NEPŘEHLÉDNĚTE