reklama 11B

Předprodej na Prague Playoffs startuje za měsíc!

ikonka

Přesně za měsíc, tj. 26. března, bude zahájen předprodej vstupenek na mimořádnou sportovní událost sezony 2018, kterou se stane Prague Playoffs Global Champions v pražské O2 areně. Česká republika bude hostit takto velkou jezdeckou akci vůbec poprvé!
26.02.2018 15:05  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12D
 
Kapacita O2 areny pro tuto jedinečnou show bude 14.000 diváků, a organizátoři věří, že v průběhu čtyř soutěžních dnů může jejími branami projít až 56.000 návštěvníků. 
 
Snahou pořádajícího Czech Equestrian Teamu je propagace jezdeckého sportu v České republice. Ceny vstupenek proto budou nastavené tak, aby si tuto jedinečnou akci mohla užít většina domácích i zahraničních fanoušků tohoto krásného odvětví spojeného s koňmi. Nejlevnější kategorie vstupenek by neměly přesáhnout 500 korun, tedy zhruba 20 eur.
 
Prodej vstupenek na Prague Playoffs v pražské O2 areně bude zajišťovat společnost Ticketportal.cz. Veškeré podrobnosti budou v předstihu publikovány nejen prostřednictvím uvedené prodejní sítě a webu O2 areny. 
 
V první polovině března bude spuštěn na adrese www.pragueplayoffs.com také speciální web věnovaný výhradně této události. Veškeré novinky o ní najdou zájemci i na sociálních sítích Facebook, Twitter či Instagram pod heslem Prague Playoffs. 



reklama 13A

NEPŘEHLÉDNĚTE