reklama 11C

Přední umístění Emmy de Moussac při CSI Lier

ikonka

V rámci sobotního programu se na mezinárodních skokových závodech CSI2¬* v belgickém Lieru dařilo české jezdkyni Emmě Augier de Moussac. Se svými třemi svěřenci se dne 18. srpna pokaždé dostala do cíle bez trestných bodů…
19.08.2018 08:35  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12D

Nejtěžší soutěží sobotního dne byl parkur 145 centimetrů vysoký. Jednalo se nejen o soutěž započítávanou do Longines žebříčku, zároveň to byla i kvalifikace do nedělní Grand Prix. I v této náročné skokové zkoušce se dařilo Emmě Augier de Moussac. Česká jezdkyně se prezentovala s valachem Jules Verne DB a nechyběla ani v rozeskakování. Základní kolo totiž dokončila bezchybně.

V rozeskakování se představilo celkem 22 dvojic. Emma Augier de Moussac i na podruhé provedla svého svěřence trasou parkuru bezchybně. Pomalejší čas jim nakonec vynesl pěkné osmé místo ve výsledkové listině.

V této soutěži nastoupila na start také letošní medailistka z mistrovství České republiky. Michaela Rodová si s Cartanem K připsala celkem 13 trestných bodů.

Česká reprezentantka Emma Augier de Moussac startovala ještě ve dvou soutěžích. Na parkuru CSI2* s výškou 130 centimetrů se dostala do cíle bez trestných bodů s klisnou Umbrella Ter Wilgen Z. V soutěži rozhodoval čas, který zařadil českou dvojici na 13. příčku.

Pěkné třetí místo pak přidala Emma Augier de Moussac v méně početně obsazené soutěži při CSIYH1*. Mladí pětiletí koně soutěžili ve dvoufázovém skákání. Česká jezdkyně si s valachem Nikias VD Bisshop zajistila svým bezchybným výkonem právě třetí pozici.

Michaela Rodová s Night van de Kwakkelhoek inkasovala 4 trestné body v první fázi, tu druhou pak zajela bezchybně.

 

Startovní a výsledkové listiny naleznete ZDE.




reklama 13D

NEPŘEHLÉDNĚTE