reklama 11A

Přečtěte si zářijový Jezdecký zpravodaj 2017

Zářijové číslo Jezdeckého zpravodaje 2017 – bulletinu o koních a jezdectví – je ZDARMA na webu ke stažení, k vytištění, čtení, sdílení či k dalšímu šíření! Opět v něm najdete vše podstatné, co se za uplynulý měsíc v jezdeckém sportu odehrálo…
20.09.2017 12:33  |  Rubrika: Ostatní  |   FANCLUB
reklama 12C

 
V hlavním článku se vracíme k nedávnému skokovému mistrovství Evropy, které hostil švédský Göteborg. Samostatné příspěvky pak mají drezura, paradrezura a spřežení. Také jejich evropský šampionát se konal v Göteborgu.
 
Spřežení dostalo tentokrát více prostoru, než obvykle. Na úvodní stránce najdete článek nejen o mistrovství ČR v této disciplíně, ale také o CAI3*-H4 v německém Donaueschingenu, kde byl velmi úspěšný Jiří Nesvačil junior. Vozatajství se z poloviny věnuje i článek o průběhu finále Zlaté podkovy v Humpolci. 
 
Opomenout jsme nemohli další kola Českého skokového poháru, nebo finále Českého drezurního poháru. To se konalo v rámci závodů Czech Equestrian Masters v Martinicích u Březnice. 
 
Příliš často se nevěnujeme reiningu, který patří mezi nejmenší odvětví pod hlavičkou České jezdecké federace. Tentokrát referujeme o mistrovství České republiky, jehož hostitelem byly Kozlovice na Frýdeckomístecku. 
 
V rubrice krátce zmiňujeme úspěchy Aleše Opatrného i dalších skokanů při CSI v rakouském Wiener Neustadtu či ve slovenském Pezinku. Hned dva odstavce jsou věnovány finále Kritéria mladých koní v drezuře a ve skocích. To proběhlo ve Zduchovicích. Drezurní příznivci se dozví také informace o výsledcích seriálu Donau Bohemia Trophy v Brně na Panské líše a skokané pro změnu o finále Champions Tour v Hradištku u Sadské. Na své si přijdou i vytrvalci, neboť právě jim je věnovaná zpráva o výjezdu na CEI do Topoľčianek. 
 
Zdá se neuvěřitelné, kolik jezdeckých událostí se dá vměstnat do jednoho listu zpravodaje. Přesvědčte se sami! Číslo devět vychází 20. ZÁŘÍ! 
 

KLIKNĚTE na adresu: www.jezdeckyzpravodaj.cz




reklama 13C

NEPŘEHLÉDNĚTE