reklama 11C

Přečtěte si říjnový Jezdecký zpravodaj 2017

ikonka

Říjnové číslo Jezdeckého zpravodaje 2017 – bulletinu o koních a jezdectví – je ZDARMA na webu ke stažení, k vytištění, čtení, sdílení či k dalšímu šíření! Opět v něm najdete vše podstatné, co se za uplynulý měsíc v jezdeckém sportu odehrálo…
20.10.2017 14:46  |  Rubrika: Ostatní  |   FANCLUB
reklama 12B

 
Hlavní článek připomíná průběh finále Českého skokového poháru, ale také jeho rámcových seriálových soutěží Amateur Tour, Czech Junior Cup a U25. Pro parkurové příznivce máme také příspěvky o finále Poháru národů v Barceloně, o předposledním mítinku Longines Global Champions Tour a Global Champions League v Římě či o prvním kole Světového poháru v parkurovém skákání Západoevropské ligy FEI v norském Oslu.
 
Věnujeme se také posledním letošním republikovým šampionátům. Mistrovství ČR ve voltiži hostil Tlumačov, o medaile v paravoltiži se závodilo v Praze a své šampiony znají i kočí chladnokrevných koní, kteří se tento rok sešli při MČR v Humpolci.
 
V Jezdeckém zpravodaji se zpravidla dostihovému dění nevěnujeme. Výjimku si zcela nepochybně zaslouží Velká pardubická, neboť ta je u nás absolutním fenoménem a bedlivě ji sledují snad všichni, kdo se jakoukoliv formou zajímají o koně. 
 
V rubrice krátce vás mj. informujeme o účasti českých jezdců na MS mladých koní v belgickém Lanakenu a MS dvojspřeží ve slovinské Lipici. Nemůžeme nezmínit mezinárodní závody CICO3* v belgickém Waregemu, CEI ve slovenských Topoľčiankách, CSI2* ve španělské Olivě nebo CDI v maďarském Fóru. Z domácích mítinků se krátce věnujeme parkurové Grand Prix Jana Kutěje v Olomouci a soutěžím derby v Tachově i v Praze.
 
Zdá se neuvěřitelné, kolik jezdeckých událostí se dá vměstnat do jednoho listu zpravodaje. Přesvědčte se sami! Číslo deset vychází 20. ŘÍJNA! 
 

KLIKNĚTE na adresu: www.jezdeckyzpravodaj.cz




reklama 13A

NEPŘEHLÉDNĚTE