reklama 11A

Přečtěte si listopadový Jezdecký zpravodaj 2017

ikonka

Listopadové číslo Jezdeckého zpravodaje 2017 – bulletinu o koních a jezdectví – je ZDARMA na webu ke stažení, k vytištění, čtení, sdílení či k dalšímu šíření! Opět v něm najdete vše podstatné, co se za uplynulý měsíc v jezdeckém sportu odehrálo…
21.11.2017 11:21  |  Rubrika: Ostatní  |   FANCLUB
reklama 12B

 
Hlavním tématem je finále Longines Global Champions Tour a Global Champions League 2017, které se uskutečnilo v katarském Dauhá. Samostatný příspěvek jsme věnovali týmu Berlin Lions, který se od roku 2018 přejmenuje na Prague Lions!
 
Podzim je mj. ve znamení výběrů hřebců do plemenitby, a to jak v plemenné knize českého teplokrevníka, tak slovenského teplokrevníka v ČR. Kdo nejvíce zaujal komisaře v Herouticích a kdo v Mněticích, to se dozvíte z článku na úvodní straně zpravodaje.
 
Velký prostor jsme věnovali Světovým pohárům ve skocích, v drezuře a ve spřežení. Připomeneme také průběh veletrhu, výstavy a mezinárodních závodů v mnoha jezdeckých disciplínách pod názvem Fieracavalli. Tato akce patří mezi největší svého druhu na světě!
 
Naši reportéři se vypravili nejen do italské Verony. Zajímaly nás i poslední oficiální závody pod hlavičkou České jezdecké federace v letošním roce, kterými bylo finále Pony ligy a Pony extraligy 2017 v Herouticích u Neveklova.
 
V rubrice „KRÁTCE“ se dozvíte především o účasti českých jezdců na mezinárodních mítincích. Skokané se vypravili např. do polského Lešna či Michalowic. Startovali též v belgickém Opglabbeek či ve španělské Olivě. Drezurní reprezentace zamířila do polského Zakrzowa, všestranní jezdci se pro změnu účastnili MS mladých koní v Lion d´Angeres. Příznivce této disciplíny jistě potěší také informace o CCI4* ve francouzském Pau. Z vytrvalosti jsme pak vybrali zprávu o skvělém umístění Petra Jadlovského ve světovém žebříčku FEI.
 
Zdá se neuvěřitelné, kolik jezdeckých událostí se dá vměstnat do jednoho listu zpravodaje. Přesvědčte se sami! Číslo jedenáct vychází 21. LISTOPADU! 
 

KLIKNĚTE na adresu: www.jezdeckyzpravodaj.cz




reklama 13A

NEPŘEHLÉDNĚTE