reklama 11D

Přečtěte si červnový Jezdecký zpravodaj 2018

ikonka

Červnové číslo Jezdeckého zpravodaje 2018 – bulletinu o koních a jezdectví – je ZDARMA na webu ke stažení, k vytištění, čtení, sdílení či k dalšímu šíření! Opět v něm najdete vše podstatné, co se za uplynulý měsíc v jezdeckém sportu odehrálo…
20.06.2018 11:00  |  Rubrika: Ostatní  |   FANCLUB
reklama 12A

V úvodním článku si připomeneme to nejdůležitější z mezinárodních drezurních závodů CDI v Brně. Ty jsou zapsané do seriálu Světového poháru a letos přilákaly rekordní počet účastníků. 
 
Mezinárodní mítink hostil také Frenštát pod Radhoštěm, a to voltižní CVI. Zářili tam čeští voltižéři, kteří obsadili nejednou nejvyšší příčky. Nezapomněli jsme na krátkou rekapitulaci posledních kol domácích seriálů Českého skokového poháru a Zlaté podkovy. Připomněli jsme si i výběrové závody Spring Junior Cup v Poděbradech. 
 
Ze zahraničních kolbišť jsme vybrali závody Global Champions a také CSIO se soutěžemi Pohárů národů. Mnoho zajímavých výsledků českých reprezentantů si můžete připomenout i v rubrice "Krátce". Je to k nevíře, ale to všechno jsme opět zvládli vměstnat do dvou stran.

Klikněte na www.jezdeckyzpravodaj.cz a přečtěte si nejnovější vydání Jezdeckého zpravodaje!




reklama 13B

NEPŘEHLÉDNĚTE