reklama 11D

Přečtěte si červnový Jezdecký zpravodaj 2017

Červnové číslo Jezdeckého zpravodaje 2017 – bulletinu o koních a jezdectví – je ZDARMA na webu ke stažení, k vytištění, čtení, sdílení či k dalšímu šíření! Opět v něm najdete vše podstatné, co se za uplynulý měsíc v jezdeckém sportu odehrálo…
26.06.2017 16:05  |  Rubrika: Ostatní  |   FANCLUB
reklama 12A

 
Nejvíce prostoru jsme v tomto vydání věnovali největší drezurní akci v České republice letošní sezony, kterou bylo CDI-W v Brně na Panské líše, odkud si domácí jezdci odvezli hned několik vítězství. Další článek na přední straně bulletinu je věnovaný českému parkurovému týmu, který se letos podruhé zúčastnil Poháru národů, tentokrát v polských Sopotech. Své místo v Jezdeckém zpravodaji má i Český skokovýho pohár, jehož lídrem je v současné době Jan Chýle.
 
Dále si budete moci přečíst o úspěšném výjezdu české všestrannostní ekipy na generálku před mistrovstvím Evropy ve Strzegomi. Letošní první mistrovství České republiky se konalo ve Slavošově, a je to další téma, kterému se ve zpravodaji věnujeme. Nemohli jsme opomenout ani úspěchy drezurní juniorky Evy Vavříkové na mezinárodních závodech v Lipici či účast Anny Kellnerové a Aleše Opatrného při dalších kolech Global Champions League. Rubrika krátce obsahuje jako obvykle devět dalších příspěvků z různých jezdeckých disciplín.
 
Nevěříte, že toto vše se vešlo na pouhé dvě strany formátu A4 včetně několika poutavých fotografií? Pak se přesvědčte na vlastní oči!
 

KLIKNĚTE na adresu: www.jezdeckyzpravodaj.cz




reklama 13B

NEPŘEHLÉDNĚTE