reklama 11C

Pražští lvi zvítězili v prvním kole GCL v Římě

ikonka

Anna Kellnerová a Peder Fredricson vlétli do dalšího kola série Global Champions na vítězné vlně! V pátek 7. září oba dokončili bez chyb první část týmové soutěže, a tak je družstvo Prague Lions jejich zásluhou před sobotním vrcholem na první příčce!
07.09.2018 17:26  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12A

Švédský jezdec Peder Fredricson sedlal 10letého hřebce Hanssona WL a kurz s překážkami do 155 centimetrů okusil jako první z dvojice Pražských lvů. Do cíle dojel bez trestných bodů a ve výborném čase 77,76 sekundy. Anna Kellnerová prokázala pevné nervy a rutinovanou jízdou se Silverstonem G nulu zopakovala s časem jen o šest desetin sekundy delším.
 
V průběžné výsledkové listině je ještě jedno družstvo, které dokončilo bez trestných bodů, a to Miami Celtics, jež reprezentovala Američanka Jessica Springsteen a Ir Denis Lynch. Jejich součet časů je však zařadil na druhý řádek. Třetí příčku drží členky St. Tropez Pirates Athina Onassis z Řecka a Edwina Tops-Alexander z Austrálie. Ty dokončily celkem s jedním trestným bodem za překročení stanoveného času při jízdě Athiny Onassis na 12letém valachovi MHS Going Global.
 
Do sobotního druhého kola týmového závodu, které je na programu od 12.30 hodin, tak jdou Prague Lions z pozice číslo jedna! Výborné výkony jim navíc zajistily umístění vysoko i v individuálním hodnocení páteční soutěže. Peder Fredricson obsadil druhé místo, Anna Kellnerová byla v hodnocení všech jízd šestá.
 
Skvělou formu prokazují Pražští lvi v Římě již od zahajovacího skákání s překážkami do 145 centimetrů. Peder Fredricson jej absolvoval s běloušem Catch Me Not S bez zaváhání a skončil šestý. Jen o dvě příčky za ním pak dojela rovněž bezchybná Anna Kellnerová s Balguerem.
 
On-line přenos a výsledky je možné sledovat na adrese www.gcglobalchampions.com, příp. na sportovním webu České televize. Záznam přenosu odvysílá program ČT Sport od 1 hodiny a 40 minuty po půlnoci.
 
Foto Stefano Grasso/LGCT
 

Výsledky najdete ZDE




reklama 13B

NEPŘEHLÉDNĚTE