reklama 11A

Pražským zimním favoritem 2018 se stal Chiouboucar

ikonka

Předposlední dostihový den letošní sezóny v Praze – Velké Chuchli vyvrcholil 3. ročníkem Pražského zimního favorita, 1800metrového testu pro dvouleté koně o 100 tisíc korun. Nejsilnější finiš ukázal Chiouboucar s žokejkou Vendulou Korečkovou…
22.10.2018 08:02  |  Rubrika: Dostihy  |   FANCLUB
reklama 12C


Mezi jedenácti aktéry se v rekordním čase zatím krátké historie dostihu 1:54,40, jistě o dvě a čtvrt délky prosadil hnědák stáje Estrella Chiouboucar s žokejkou Vendulou Korečkovou, jehož druhý životní triumf je zároveň dosud nejvýraznějším vítězstvím kariéry jeho trenérky Pavlíny Sůrové. 

Druhé místo v sedle Zafira obsadil žokej Petr Foret, kterému se výrazně vydařil rámcový program, během nějž zaznamenal tři prvenství, a dosáhl tak šestého kariérního hattricku.

Dvakrát v průběhu odpoledne zvítězili i trenér Ivan Kub (druhé double kariéry), žákyně Taťána Mášová (premiérové životní double) a žák David Liška, jenž zároveň docílil 50. triumfu kariéry a v 18 letech a 95 dnech se stal nejmladším jezdcem celé české historie, kterému se podařilo tuto metu, znamenající žokejský titul, zdolat.

 




reklama 13D

NEPŘEHLÉDNĚTE