reklama 11B

Pražské skokové derby s obhájcem na startu

ikonka

Již v sobotu 13. října se v Praze Nebušicích v Pražském jezdeckém klubu Gabrielka uskuteční tradiční Pražské skokové derby. Již dvanáctého ročníku se bude účastnit více jak dvacet dvojic, mezi nimi i loňský vítěz Jan Chýle…
08.10.2018 18:15  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12A
Během sobotního dne se uskuteční celkem čtyři soutěže. O vrchol se postará dvanáctý ročník Pražského skokového derby. Na přihlášené dvojice bude čekat trasa 1000 metrů dlouhá a překážky budou dosahovat výšky 120 centimetrů.
 
O start v této soutěži je každoročně ze strany jezdců čím dál tím větší zájem. Na startu nebude letos chybět ani Jan Chýle, který v loňském roce dokončil na první i druhé pozici. Nejlepší výkon podal s Valencií 4, s níž je nahlášen i letos.
 
Dalšími účastníky budou jak skokoví jezdci, tak i tradiční účastníci soutěží všestrannosti, a to i na úrovni mistrovství České republiky. Mezi nimi lze zmínit Pavla Březinu, který je nahlášen s dvojicí koní Cona Cia a Realita, či Karolínu Petrovou s Kim-C.
 
Pražskému skokovému derby budou předcházet tři skokové soutěže, a to stupňovaná obtížnost do 100 centimetrů, skoková soutěž stupně Z a dvoufázové skákání 110/120 centimetrů.
 
 
 

Startovní a výsledkové listiny budou dostupné v záznamu závodů, viz odkaz níže.




reklama 13A

NEPŘEHLÉDNĚTE