reklama 11D

Prague PlayOffs 2018 má druhého jistého účastníka

ikonka

Největší závod letošní sezony v parkurovém skákání – GC Prague PlayOffs 2018 – už zná dva účastníky. V pražské O2 areně nebudou od 13. do 16. prosince chybět Scott Brash (vítěz z Mexico City) a Edwina Topsová-Alexanderová (vítězka z Miami Beach).
10.04.2018 15:00  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12B
Oba se kvalifikovali do Longines Global Champions Super Grand Prix, v níž se představí šestnáct vítězů letošních závodů Grand Prix. 
 
44letá Australanka Edwina Topsová-Alexanderová patří k nejzkušenějším jezdcům v rámci Global Champions Tour. Je již trojnásobnou účastnicí olympijských her. V letech 2011 a 2012 se stala vítězkou celé série Global Champions Tour a v roce 2016 v ní skončila druhá. Loňskou sezonu předčasně ukončila kvůli mateřským povinnostem. S manželem, bývalým holandským jezdcem, olympijským vítězem z Barcelony 1992 a zakladatelem Global Champions Janem Topsem má dceru Chloe Cornelia.
 
Letos se Topsová-Alexanderová vrátila na parkurová kolbiště ve velkém stylu – v druhém závodě sezony na Miami Beach triumfovala s kobylou California. „Ještě dopoledne jsem si přitom nebyla jistá, že pojedu,” přiznala Australanka. „Ale pracovaly jsme tvrdě a píle se nám vyplatila. Musíte si prostě věřit.”
 
Global Champions League – pořadí po 2. závodu: 1. Valkenswaard United, 2. Prague Lions, 3. Miami Celtics, 4. Paris Panters, 5. London Knights, 6. Doha Fursan Qatar, 7.  Berlin Eagles, 8. Montreal Diamonds, 9. Scandinavian Vikings, 10. New York Empire, 11. Monaco Aces, 12. Shanghai Swans, 13. Rome Gladiators, 14. St. Tropez Pirates, 15. Madrid in Motion, 16. Hamburg Giants, 17. Cannes Star, 18. Chantilly Pegasus, 19. Cascais Charms.
 
Longines Global Champions Super Grand Prix v rámci Prague PlayOffs 2018 – kvalifikovaní jezdci - Mexico City: Scott Brash (V. Brit.), Miami Beach: Edwina Topsová-Alexanderová (Aust.)
 
Největší akce světové série v parkurovém skákání – Global Champions Prague PlayOffs 2018 – se uskuteční v Praze. Premiéra prestižní soutěže za účasti elitních jezdců a koní světa se uskuteční v O2 areně od 13. do 16. prosince letošního roku, jejím organizátorem je Czech Equestrian Team.
 

Vstupenky na galashow světového parkuru jsou v prodeji v síti Ticketportal.cz

Odkaz na stránku on-line předprodeje najdete na adrese www.pragueplayoffs.com.

 
Foto Josef Malinovský / CET



reklama 13B

NEPŘEHLÉDNĚTE