reklama 11C

Prague Lions zahájí na Miami v osvědčené sestavě

ikonka

Ve čtvrtek 5. dubna začíná na Miami Beach druhé kolo letošní světové série v parkurovém skákání Global Champions 2018. Od 22.30 hodin středoevropského letního času se uskuteční zahajovací část týmové soutěže, do níž nastoupí i členové Prague Lions…
05.04.2018 05:46  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12A
 
Na archivním snímku z roku 2017 je Anna Kellnerová s Calcourt Falklundem. Foto David Horváth / CET
 
Čtvrteční sestava jezdců i koní družstva Pražských lvů je stejná, jako byla v Mexico City během sobotního programu. Tehdy Gerco Schröder v sedle Glock´s Londona i Anna Kellnerová s Classicem překonali všechny nástrahy náročného parkuru bez penalizace a vybojovali tak pro tým umístění v první desítce úvodního mítinku Global Champions.
 
Na Miami Beach fanoušci celku Prague Lions budou jistě držet palce i jeho třetímu členovi, jímž je Holger Wulschner z Německa. Ten v nejvyšší čtvrteční soutěži s překážkami do 160 centimetrů bude v sedle koně BSC Skipper startovat pouze mezi jednotlivci. Představí se i v soutěži s výškou překážek do 145 centimetrů, která bude zmiňovanému klání předcházet od 19.30 hodin. Do ní je nahlášen s BSC Cha Cha Cha. Anna Kellnerová na této úrovni bude soutěžit s Calcourt Falklundem.
 
Startovní později i výsledkové listiny najdete POD TÍMTO ODKAZEM
 



reklama 13B

NEPŘEHLÉDNĚTE