reklama 11D

Prague Lions vybojovali při GCL v Římě třetí místo

ikonka

Další senzační úspěch si připsal tým Prague Lions v prestižní sérii Global Champions League. V Římě obsadil třetí místo. Prvenství mu uniklo až v úplném závěru, když Peder Fredricson s hřebcem Hanssonem WL vybočil před jednou z překážek.
08.09.2018 15:54  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12A

 
Do sobotní druhé části soutěže družstev Pražští lvi nastupovali z vedoucí pozice a tu si drželi o po výkonu Anny Kellnerové. Ta náročný parkur vysoký až 160 centimetrů dokázala překonat s 10letým valachem Silverstonem G opět bez jediného trestného bodu a držela tak reálné šance na zopakování triumfu z Miami Beach, kde taktéž přispěla velkým dílem k vítězství. 
 
Finišmen Peder Fredricson na Hanssonovi WL dlouho jel také bez chyby. Po překonání jedné z dvojkombinací zbývaly již jen dva skoky do cíle. Tím předposledním však byla zeď s vyobrazenou vlčicí a dvojčaty Romulem a Remusem. Právě tako překážka dělala mnoha koním problémy. Někteří jí napoprvé odmítli skočit, což byl také případ desetiletého Hanssona. Napodruhé ji naštěstí překonal a po připsání čtyř trestných bodů za neposlušnost a dalších dvou za překročení času výsledek pro tým Prague Lions znamenal konečné třetí místo. I to je však obrovský úspěch, který navíc definitivně stvrdil kvalifikaci družstva do Super Cupu v rámci prosincové galashow světového poháru Prague PlayOffs ve vysočanské O2 areně. 
 
Nejvyšší pozice při 15. kole Global Champions League připadla Miami Celtics. Ty reprezentovala Američanka Jessica Springsteen s Irem Denisem Lynchem, kteří se svými koňskými svěřenci neinkasovali žádný trestný bod. To se již nikomu jinému v Římě nepovedlo. Druhým nejlepším celkem jsou St Tropez Pirates zastoupení Australankou Edwinou Tops-Alexander a Athinou Onassis z Řecka. Ani tyto dvě jezdkyně nechybovaly na žádné z překážek, ale Onassis v pátečním i sobotním parkuru zaznamenala po jednom trestném bodu za překročení stanoveného času. 
 
Až čtvrtý skončil v italské metropoli tým London Knights, jenž tabulku Global Champions League suverénně vede s 323 body. Rovných 300 bodů mají Valkenswaard United, za nimiž jsou s obrovskou ztrátou Miami Celtics. Ti i po úspěchu z Říma mají 244 bodů. Prague Lions zůstávají zatím na 10. řádku, ale na deváté Madrid in Motion ztrácejí již jen 3 body. V součtu jich mají 195.  Kompletní přehled výsledků najdete na adrese www.globalchampionsleague.com. Více informací o blížícím se vrcholu sezony Prague PlayOffs nadjete na webu www.pragueplayoffs.com, kde je také odkaz na předprodej vstupenek.



reklama 13C

NEPŘEHLÉDNĚTE