reklama 11C

Prague Lions sedmí po úvodní části GCL v Berlíně

ikonka

Velmi dobře si vedou členové týmu Prague Lions při 12. mítinku Global Champons League v Berlíně. Nizozemsko-švédský tandem jezdců inkasoval v pátečním zahajovacím kole pouze 4 trestné body za jednu chybu a před sobotním vrcholem drží sedmé místo…
27.07.2018 22:38  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12D

 
Pražští lvi nastupovali v pátek 27. července do týmové soutěže až z poslední 19. startovní pozice. Nizozemec Gerco Schröder s 15letým běloušem Glock´s Cognac Champblanc zaznamenal jedno shození na kolmém skoku s logem Longines, ale jeho švédský kolega Peder Fredricson na desetiletém hřebci Hanssonovi WL již prošel celým kurzem s výškou překážek do 155 centimetrů bez penalizace. Čtyři trestné body v kombinaci se součtem časů 140,88 sekundy zařadil Prague Lions na 7. místo. 
 
Stejné bodové skóre mají ještě dvě družstva na 6. (London Knights) a 8. místě (Scandinavian Vikings). O bod více inkasovali Paris Panthers a Miami Celtics. Až do desátého řádku průběžné výsledkové listiny tak družstva mají pouze jednu chybu a tudíž i reálné šance na medailová umístění. 
 
Pátí jsou Shanghai Swans s 1 bodem za překročení stanoveného času a na nejvyšších čtyřech příčkách se seřadily týmy s nulou na bodovém kontě. Jsou jimi Valkenswaard United, St. Tropez Pirates, Berlin Eagles a Rome Gladiators. 
 
Druhé kolo GCL v Berlíně začíná v sobotu od 11.30 hodin. Prague Lions obmění kompletní sestavu koní a z části i skladbu jezdců. Peder Fredricson tentokrát osedlá jedenáctiletého valacha jménem H&M Christian K. Gerca Schrödera pak vystřídá Belgičan Niels Bruynseels na devítiletém valachovi Delux van T & L. Držet palce však fanoušci pražského celku budou moci držet i Gercovi Schröderovi, který se pokusí se čtrnáctiletým hřebcem Glock´s Zaranzou kvalifikovat mezi jednotlivci do Longines Grand Prix Berlína. Ta začne od 15.10 hodin a postoupí do ní 35 dvojic z předešlé soutěže. Vítěz se stane dvanáctým účastníkem Super Grand Prix Prague PlayOffs, která bude v polovině prosince jedním z velkých lákadel připravované galashow světového parkuru v pražské O2 areně.
 
Podrobnosti najdete na www.gcglobalchampions.com, kde je možné sledovat také on-line přenos všech soutěží série Global Champions. Informace o Prague PlayOffs jsou na webu www.pragueplayoffs.com.
 
Foto David Horváth / CET



reklama 13D

NEPŘEHLÉDNĚTE