reklama 11D

Prague Lions průběžně třetí v GCL na Miami Beach

ikonka

Výborné 3. místo vybojoval tým Prague Lions tvořený Annou Kellnerovou a Gercem Schröderem při úvodní části druhého kola světové série v parkurovém skákání Global Champions League 2018, které se koná od čtvrtka 5. dubna na Miami Beach.
06.04.2018 03:19  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12B

 
Anna Kellnerová absolvovala s Classicem trasu parkuru s výškou překážek 150 až 160 centimetrů jako jedna z mála účastnic bez chyb na překážkách, obdržela pouze jeden trestný bod za překročení časového limitu. Nebyla však zdaleka jediná, kdo byl takto penalizován a v individuálním hodnocení dosáhla na výbornou 10. příčku v téměř šedesátičlenném startovním poli složeném z nejlepších jezdců světa. 
 
Kvalitní výsledek předvedl také týmový kolega Anny Kellnerové, Nizozemec Gerco Schröder. Ten s koněm Clock´s London připsal na konto Pražských lvů 5 trestných bodů – 4 za jednu chybu a 1 taktéž za čas. Prague Lions po prvním části týmové soutěže na Miami Beach mají tedy pouze 6 trestných bodů, jež pro ně znamenají v kombinaci s časovým součtem krásné 3. místo. Stejný počet bodů mají ještě zástupci družstva Doha Fursan Qatar, ale v jejich neprospěch hovoří necelé tři sekundy navíc. 
 
Ve vedení je tým Monaco Aces, jehož členové Jerome Guery z Belgie i Julien Epaillard z Francie dokončili oba dva bezchybně. To se ve čtvrtek žádnému jinému celku nepovedlo. Před Pražskými lvi jsou ještě Scandinavian Vikings se 4 trestnými body. Ty zaznamenal Němec Christian Ahlmann. Jeho kolega Leopold van Asten však dokončil s nulou na bodovém kontě, a tak je od vedoucí pozice dělí pouze rozdíl jedné chyby. 
 
Druhá část týmového klání na Miami Beach v rámci Global Champions League 2018 proběhne v sobotu odpoledne místního času, konkrétně ve 20.00 hodin středoevropského letního času. Současně půjde o kvalifikaci do Grand Prix Longines Global Champions Tour, která následuje krátce poté, což je pro české fanoušky 45 minut před půlnocí. V pátek jsou na programu rámcové individuální soutěže. Podrobnosti najdete na adrese www.gcglobalchampions.com.



reklama 13D

NEPŘEHLÉDNĚTE