reklama 11A

Prague Lions otevřou poslední soutěž GCL v Dauhá

ikonka

Startovní pozici číslo jedna mají jezdci z týmu Pražských lvů v poslední letošní soutěži Global Champions League v katarském Dauhá. Do zahajovacího kola vstoupí ve čtvrtek 8. listopadu v 15.45 hodin středoevropského času.
08.11.2018 08:59  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12C
Čtvrteční první část absolvují švédský jezdec Peder Fredricson v sedle Hanssona WL a Belgičan Niels Bruynseels s valachem Delux van T&L. Čeká je parkur italského stavitele Uliana Vezzaniho s překážkami do 155 cm. 
 
Společně s Pražskými lvy bude o poslední body do tabulky bodovat všech dalších osmnáct celků. Druhá část dvoukolové soutěže je na programu v sobotu v 12.30 hodin. Poté již bude jasné, kterých šestnáct týmu postoupí do Super Cupu, jež se pojede ve dnech 13. až 16. prosince v Praze při Prague PlayOffs. 
 
Nesmíme zapomenout, že v zahajovací den mítinku v Dauhá se členové Prague Lions představí ještě v jedné soutěži, ve stopětačtyřicítce od 12.45 hodin. A znovu je to jednička, s níž vstoupí do kolbiště jeden z členů týmu – Gerco Schröder v sedle Glock´s Cognac Champblanc. Peder Fredricsson a Christianem K má startovní pozici 24.
 

Více najdete na webu GCL 

 
Foto David Horváth / CET 



reklama 13C

NEPŘEHLÉDNĚTE