reklama 11C

Prague Lions na úvod GCL v Paříži čtrnáctí

ikonka

Ve čtvrtek 5. července v Paříži zahájil již desátý mítink Global Champions. Do úvodní části dvoukolové soutěže týmů GCL nastoupili za Prague Lions Peder Fredricson na 10letém hřebci Hansson Wl a Niels Bruynseels s 12letou klisnou Cas de Liberte…
05.07.2018 21:33  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12A

Nový člen Pražských lvů Peder Fredricson ze Švédska, který je dle poslední aktualizace žebříčku Mezinárodní jezdecké federace (FEI) dokonce druhý nejlepší parkurový jezdec světa, potvrdil své kvality a s Hanssonem Wl dokončil náročný parkur s překážkami vysokými do 150 centimetrů bez trestných bodů. Belgičan Niels Bruynseels s Cas de Liberte bohužel zaznamenal dvě chyby a 8 trestných bodů tento tým zařadilo na průběžné 14. místo.

Stejný počet trestných bodů mají celkem čtyři týmy na 12. až 15. pozici. Hned sedm celků inkasovalo 4 trestné body po jedné chybě. Shanghai Swans mají pouhé 2 trestné body za překročení časového limitu a další tři družstva si udržela čisté konto. Díky nejlepšímu součtu časů vedou Hamburg Giants následovaní Montreal Diamonds a Madrid in Motion. O konečném pořadí se rozhodne v sobotu od 16.00 hodin.

Týmové soutěži předcházel ve čtvrtek parkur s výškou překážek do 145 centimetrů, v němž se představili všichni tři přítomní členové Prague Lions. Nejlepší výsledek předvedl opět Peder Fredricson, jenž na 11letém valachovi H&M Zaloubet dokončil první i druhou fázi soutěže bez penalizace a skončil osmý. Anna Kellnerová s 10letým Silverstonem G a Niels Bruynseels na 9letém valachovi Delux van T & L si zapsali shodně 1 trestný bod za čas v první fázi. Jednou Anna Kellnerová chybovala s 12letým Balguerem.

Kompletní výsledky a další podrobnosti o probíhajícím mítinku Global Champions v Paříží (vč. on-line přenosu a videí z uskutečněných soutěží) najdete na adrese www.globalchampionstour.com/events/2018/paris

Foto David Hrováth / CET
 




reklama 13B

NEPŘEHLÉDNĚTE