reklama 11B

Prague Lions jdou do londýnské ligy s dvanáctkou

ikonka

V pátek 3. srpna začíná v Londýně další kolo týmové skokové soutěže Global Champions League. První parkur bude mít výšku překážek do 155 cm a jako dvanáctí v pořadí do něj za Prague Lions nastoupí Peder Fredricson a Niels Bruynseels.
03.08.2018 11:40  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12A
 
Švédský reprezentant Peder Fredricson bude v prvním kole ligového klání v Londýně sedlat hřebce Hanssona WL. Belgičan Niels Bruynseels nastoupí s devítiletým hnědákem Delux van T & L. Start soutěže je na programu v 17.30 hodin středoevropského času.
 
Zahajovací parkur pětihvězdového mítinku Global Champions vyroste v zahradě Royal Hospital v Chelsea ještě o tři hodiny dříve. To čeká jezdce dvoufázová stopětačtyřicítka, v níž se představí všichni tři přítomní členové družstva Pražských lvů.
 
Anna Kellnerová s Balguerem má startovní pořadí devět, jako třiačtyřicátý pak pojede Niels Bruynseels na Lady Cracotte. Peder Fredricson s olympijským koněm H&M All In má ve startovní listině číslo 65 a hned vzápětí po něm absolvuje podruhé parkur Anna Kellnerová s valachem Silverstonem G.
 
Online vysílání z Londýna můžete sledovat ZDE
 
Výsledky najdete POD TÍTMO ODKAZEM 
 
Ilustrační foto David Horváth / CET



reklama 13A

NEPŘEHLÉDNĚTE