reklama 11B

Prague Lions jdou do GCL v Chantilly s trojkou

ikonka

V pátek 13. července startuje ve francouzském Chantilly jedenáctý mítink seriálu Global Champions. V zahajovací den je také na programu první kolo týmové soutěže Global Champions League. Pražští lvi mají startovní pořadí číslo tři.
13.07.2018 12:09  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12B
 
Parkur s překážkami do 155 cm od stavitele Uliana Vezzaniho, který je první částí ligové soutěže, čeká za celek Prague Lions belgického jezdce Nielse Bruynseelse s ryzkou Lady Cracotte a Nizozemce Gerca Schrödera v sedle valacha Glock´s Cognac Champblanc. Start je plánovaný na 16.30 hodin.
 
Vrcholu dne bude předcházet zahajovací skákání na čas s překážkami do 145 cm. V něm se představí všichni tři jezdci z družstva Prague Lions, kteří se CSI5* v Chantilly účastní. S čtyřiatřicítkou nastoupí Gerco Schröder s hřebcem Glock´s Londonem, číslo 41 má Niels Bruynseels na koni Israel VD Dennehoeve a startovní pozice 46 paří Alešovi Opatrnému, který bude sedlat VDL Fakira.
 
Týmová soutěž GCL vyvrcholí v sobotu 14. července, kdy ve 14.15 začne druhé rozhodující kolo s nejvyšší možnou obtížností do 160 cm. Stejnou úroveň pak bude mít v sobotu v podvečer Grand Prix Chantilly bodovaná do Global Champions Tour.
 
Výsledky z GC Chantilly i živé internetový přenos najdete na adrese www.gcglobalchampions.com
 
Foto David Horváth / CET



reklama 13B

NEPŘEHLÉDNĚTE