reklama 11A

Prague Lions dvanáctí v poločase GCL v Hamburku

ikonka

Ve čtvrtek 10. května se v rámci pátého mítinku Global Champions v Hamburku jeho první kolo ligové soutěže týmů. Za Pražské lvy nastoupili Holger Wulschner a Anna Kellnerová a v polovině klání jsou s pouhými šesti trestnými body na dvanácté příčce…
10.05.2018 19:18  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12C

Oba zástupci Prague Lions předvedli v prvním kole Global Champions League v Hamburku velmi kvalitní výkony. Do cíle dovezli celkem šest trestných bodů, které by při jiných mítincích stačily přinejmenším na první desítku. Tentokrát však většina koní mnoho chyb nedělala. 

Němec Holger Wulschner v sedle koně BSC Cha Cha Cha na překážkách do 160 centimetrů nechyboval a dovezl bod za překročení stanoveného času. Anna Kellnerová s Giljandrem van den Bosrand shodila jednu překážku a přidala také bod za překročení času. Ten ostatně dělal potíže i dalším jezdcům. 

V případě týmů Shanghai Swans, Valkenswaard United a Madrid in Motion, které se seřadily na třetím až pátém místě, je jeden trestný bod za čas jedinou penalizací, kterou obdržely. Na nejvyšších dvou příčkách jsou družstva bez bodového zatížení. Ve vedení jsou po úvodní části ligové soutěže St. Tropez Pirates, které reprezentovali Laura Klaphake (GER) na Catch Me If You Can a Pieter Devos (BEL) s Claire Z. Druzí jsou Berlin Eagles. V jejich barvách překonali parkur čistě Němci Ludger Beerbaum (Chiara) a Philipp Weishaupt (Asathir).

Celky na šestém až dvanáctém místě mají od čtyř do šesti trestných bodů, což znamená, že v druhém sobotním kole stačí k výrazné změně pořadí jediná chyba nebo dokonce jen překročení časového limitu. 

Vše se rozhodne v sobotu 12. května od 12.15 hodin. Po vrcholu Global Champions League bude tradičně následovat Longines Global Champion Tour Grand Prix, jejíž vítěz se stane již pátým kvalifikovaným účastníkem Super Grand Prix. Ta se pojede v polovině prosince v pražské O2 areně při galashow světového parkuru Prague PlayOffs. 

V pátek 11. května se v Hamburku pojedou dvě rámcové soutěže kategorie CSI5* a také v nich budou startovat jezdci Prague Lions. Veškeré dění je možné sledovat prostřednictvím on-line přenosu na stránkách www.gcglobalchampions.com.

Foto David Horváth / CET
 




reklama 13D

NEPŘEHLÉDNĚTE