reklama 11D

Polák a Havlová mistři oblasti Praha 2018

ikonka

Během uplynulého prodlouženého víkendu ve dnech 22. – 24. června se v Čisovicích u Prahy skákalo v rámci oblastního mistrovství Prahy až do soutěže ST*. To bylo zároveň i druhé kolo seniorské kategorie, v které zvítězil Karel Polák…
26.06.2018 10:25  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12A

O vrchol třídenních skokových závodů se postarala nedělní závěrečná soutěž ST*. Na parkuru 135 centimetrů vysokém se nejvíce dařilo Karlu Polákovi, který si nakonec dojel pro titul oblastního mistra. Jako jediný z kategorie seniorů dokončil bezchybně nejen sobotní první kolo na parkuru S*, ale i druhé kolo na parkuru ST*. S jednou chybou z prvního kola si pro stříbro dojel Josef Pařenica. Třetí nejlepší výkon nakonec podal po rozeskakování Miloslav Vítek.

V početnější kategorii žen si nakonec pro prvenství dojela domácí jezdkyně Viktorie Havlová. V této kategorii se závodilo v dvoukolové soutěže L*+L* a celkem šest dvojic dokončilo obě kola bezchybně.

Stejně vysoký parkur čekal na účastníky družstev. Na prvních dvou místech se proti loňskému roku nic nezměnilo. Se součtem 4 trestné body zvítězil tým ve složení Kateřina Veselovská, Tomáš Hůlka, Sára Dvořáková a Aneta Červená. Pouze o jednu skokovou chybu více si nakonec odneslo družstvo se členy Barbora Kukrechtová, Kamila Starečková, Kateřina Návojová a Milan Vanko.

 

Záznam závodů naleznete v odkazu níže.




reklama 13B

NEPŘEHLÉDNĚTE