reklama 11C

Pokorný po drezuře ve vedení MČR ve všestrannosti

ikonka

Úvodní den pardubického mistrovství České republiky ve všestrannosti patřil drezurní zkoušce. V pátek 20. července si pro nejvyšší hodnocení v rámci kategorie seniorů dojel Robert Pokorný, který se tak s Floor ujal vedení…
20.07.2018 18:27  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12D

O mistrovský titul se v seniorské kategorii uchází v soutěži CNC** celkem šestadvacet dvojic. V rámci pátečního programu se uskutečnila drezurní zkouška, ve které se nejvíce dařilo Robertovi Pokornému. Ten se totiž probojoval se svými dvěma koňmi do elitní desítky.

Robert Pokorný spolu s klisnou Floor získal od rozhodčích hodnocení 71,60 %, což stačilo na průběžnou zlatou příčku této kategorie s 28,40 trestnými body. Stejnému jezdci se drezura vydařila také v sedle Boline, s níž stojí těsně za elitní pětkou na šesté příčce.

Druhé místo prozatím patří obhájci titulu z loňského šampionátu Miloslavovi Příhodovi, který zahájil v sedle Lorda 27 s hodnocením 69,17 %, za což pokračuje se zatížením 30,83 trestných bodů. Nejúspěšnější ženou v kategorii seniorů je Miriam Záveská. Té totiž s výsledkem 68,40 % a 31,60 trestnými body náleží průběžný bronz.

Druhou nejnáročnější zkoušku v rámci mistrovství absolvují mladí jezdci, kteří závodí v CNC*. Tady nejlépe drezurou zahájila Eliška Orctová v sedle Westwinds Diega (29,64 tr. bodů). Další dvě příčky elitního tria patří Barboře Kamírové, které se více dařilo spolu s Coco Chanel 1 (31,09 tr. bodů). Průběžný trojlístek na stupních vítězů uzavírá tato jezdkyně s Contha Balou (32,39 tr. bodů).

Kompletní výsledky najdete v záznamu závodů - viz odkaz níže...

ilustrační foto: Marcela Šedá




reklama 13A

NEPŘEHLÉDNĚTE