reklama 11C

Pohár národů ve Falsterbo pro Nizozemce

ikonka

Již pošesté se bojovalo o důležité body do žebříčku Poháru národů evropské Divize 1 v rámci závodů CSIO5* ve švédském Falsterbo v termínu 12. – 15. července. Pro vítězství si zde dojel tým v nizozemských barvách…
15.07.2018 19:55  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12A

Celkem osm týmů nastoupilo do soutěže v rámci Poháru národů evropské Divize 1 ve Falsterbo.  Nizozemci, Irové, Švédi i Italové dokončili dvě kola s jednou chybou, a tak se o elitní příčky utkali zástupci těchto států v rozeskakování.

Po bezchybném rozeskakování se ale o vítězi rozhodlo až podle času, který mělo nejlepší družstvo Nizozemců, ve složení Maikel van der Vleuten, Michel Hendrix, Johnny Pals a Jur Vrieling.

Ze stříbra se radovali Irové, v jejichž barvách se při tomto mítinku představili Bertram Allen, Mark McAuley, Daniel Coyle a Paul O’Shea. Radost domácímu publiku udělalo třetí místo švédského týmu, ve kterém startovali Henrik von Eckermann, Malin Bryars-Johnson, Douglas Lindelow a Peder Fredricson.

Součástí těchto závodů CSIO5* byla také páteční Grand Prix, kde si pro vítězství na parkuru vysokém 160 cm dojela irská dvojice Billy Twomey a Kimba Flumenco.

Výsledkové listiny najdete POD TÍMTO ODKAZEM




reklama 13D

NEPŘEHLÉDNĚTE