reklama 11D

Pohár národů první divize se přesouvá do Říma

ikonka

Pouze týden po CSIO v La Baule se pojede další již třetí kolo Poháru národů v parkurovém skákání. Stane se tak během CSIO v Říme, které se koná ve dnech 24. – 27. května. Dvoukolová soutěž týmů zařazených do Divize 1 je na programu v pátek.
22.05.2018 08:44  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12C
V roce 2017 zvítězili v Římě Italové. Dvěma nulami je podpořil Alberto Zorzi. Foto: FEI / Richard Juilliart
 
Třetí Pohár národů v rámci první evropské divize se odehraje v pátek 25. května při CSIO5* v Římě. Dalším z vrcholů mítinku bude nedělní Grand Prix. Týmovou soutěž ovládli v loňském ročníku domácí jezdci. Kdo bude na startu letos?
 
Družstvo do italské metropole vyslali národní federace Francie, Kanady, Německa, Nizozemí, Nového Zélandu, Švédska, Švýcarska a USA. Chybět nebude také silná italská sestava. 
 
V bodování série jsou po dvou kolech ve vedení Švýcaři, které v Římě podpoří Steve Guerdat či Janika Sprunger. Velmi silní se jeví Nizozemci v řadách s Harriem Smoldersem a Jeroenem Dubbeldamem a hvězdný tým vyslaly Spojené státy americké. Pojede za ně světová parkurová dvojka Kent Farrington, vítězka finále Světového poháru 2018 Beezie Madden či vítěz z roku 2017 Mclain Ward.



reklama 13A

NEPŘEHLÉDNĚTE