reklama 11C

Pohár národů při CSIO5* Rotterdam zůstal doma

V pátek 24. června se v Rotterdamu při CSIO5* jelo další kolo Poháru národů započítávané do evropské Divize 1. K velké radosti domácích diváků si pro vítězství dojeli jezdci Nizozemí, kteří se tak vyšvihli do vedení žebříčku seriálu.
25.06.2016 17:17  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12C

V Rotterdamu vyhrálo Pohár národů domácí družstvo. Foto: FEI Arnd Bronkhorst

Hvězdná čtveřice ve složení Harrie Smolders, Jur Vrieling, Willem Greve a Maikel van der Vleuten dokončila dvě kola pohárové soutěže bez trestných bodů, když v prvním kole se jediný bod škrtal Smoldersovi s Emeraldem a v druhém koleani nemusel poslední Nizozemec nastoupit, protože bylo jasné, že za jakýchkoliv okolností budou mít nulu.
 
Pouhou jednu chybu si dovezl švýcarský celek. V obou jízdách se škrtal výsledek třetího jezdce Paula Estermanna. Chybu udělala také Janika Sprunger, a to v prvním kole, což byly právě čtyři zpočítané body.
 
Třetí příčku brali Němci, kteří se co do síly družstva nenechali domácími zahanbit. Startovali v extraligové sestavě Marco Kutscher, Daniel Deusser, Marcus Ehning a Ludger Beerbaum. Jim se počítaly dvě chyby, které dovezli v prvním kole Marco Kutscher a druhé jízdě Ludger Beerbaum.
 
Nizozemci se dostali do vedení první divize soutěže, druzí jsou Francouzi a třetí Velká Británie.



reklama 13C

NEPŘEHLÉDNĚTE