reklama 11C

Podzimní Strzegom zahájila páteční drezura

ikonka

Během pátečního dne 14. září se v polské Strezgomi v rámci podzimních závodů odjely drezurní úlohy ve třech mezinárodních zkouškách. V nejtěžší úloze CIC2* si z české ekipy nejlépe vedla Eliška Orctová, která je s Bonusem na šesté pozici…
14.09.2018 19:59  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12D

V nejtěžší soutěži těchto závodů CIC2* startuje celkem třináct dvojic. Po páteční drezuře je na pěkné šesté pozici Eliška Orctová, která v sedle Bonuse 1 obdržela 34,7 trestných bodů. Na první místo tak ztrácí pouhé čtyři body.

Jen o jednu pozici níže než Eliška Orctová je další český zástupce, a to Miroslav Trunda. Se Shutterflyke si na konto připsal 34,9 trestných bodů.  Osmá příčka pak patří Adéle Svobodové s Double Clear SL, a to s výsledkem 35,4 trestných bodů.

V drezurní úloze se dále představili tento den účastníci soutěže CIC1*. Z pěkné třetí pozice se po drezuře těší Šárka Douchová s Arizonou, když inkasovala pouze 32,0 trestných bodů. Třetí mezinárodní soutěží je ve Strzegomi CCI1*, v této zkoušce však nemáme české zastoupení.

V pátek se odjela také jedná národní soutěž, a to CNC1*. Ta je zároveň určena pro seniory v rámci mistrovství Polska. Z české ekipy zajel nejlepší drezurní úlohu Petr Myška, který je se Savoi Col de Joly čtvrtý. Na kontě mají 31,8 trestných bodů.

 

Startovní a výsledkové listiny jsou dostupné ZDE.




reklama 13B

NEPŘEHLÉDNĚTE