reklama 11C

Po šesti kolech vede skokový SP Guerdat

ikonka

Švýcar Steve Guerdat se po šesti kolech letošního Světového poháru ve skocích pro západoevropskou ligu drží na právním místě. Přestože při posledním kole v Madridu v sobotu 25. listopadu nebodoval, stále vede žebříček s tříbodovým náskokem…
27.11.2017 18:50  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12D

Steve Guerdat si nejvíce bodů připsal při pátém kole ve Stuttgartu, v kterém zvítězil. Zisk 20 bodů mu tak výrazně pomohl k této vedoucí pozici. Jezdec dále bodoval v Oslu (1), Helsinkách (2) a Lyonu (15). Jako jeden z mála jezdců se účastnil všech kol, byť ve Veroně a Madridu neskončil na bodované pozici. Celkem má na kontě 43 bodů.

Nejblíže mu je švédský reprezentant Henrik von Eckermann, který ztrácí pouze 3 body. V Madridu si připsal pět bodů, díky kterým si polepšil právě na druhé místo. Třetí příčku si zatím drží Kevin Staut. Ani tento Francouz si však z Madridu neodvedl žádné body, neboť skončil až ke konci výsledkové listiny. Tento jezdec si zatím připsal 38 bodů.

Komu však Madrid výrazně pomohl, tím byl Ir Mark McAuley. Ten se díky 15 bodům, které získal za třetí místo, dostal na průběžnou čtvrtou pozici. V elitní desítce je nyní i vítěz madridského kola, Francouz Roger Yves Bost. S 30 body na kontě je aktuálně osmý.

Kompletní žebříček po šesti kolech naleznete ZDE

Foto: Cara Grimshaw/FEI




reklama 13D

NEPŘEHLÉDNĚTE