reklama 11C

Pieter Devos vítězem skokového SP v Bordeaux

ikonka

V sobotu v podvečer dne 3. únor se ve francouzském Bordeaux uskutečnila bodovaná soutěž Světového poháru ve skocích. V této západoevropské lize měl nakonec navrch Belgičan Pieter Devos, který v rozeskakování získal solidní náskok na své soupeře…
04.02.2018 08:13  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12B

Bodovaná soutěž Světového poháru se jela na parkuru 160 centimetrů vysokém a bezchybní jezdci ze základního kola postoupili do rozeskakování. To se nakonec týkalo celkem deseti dvojic, včetně jedné domácí. Roger Yves Bost však s koněm Sydney Une Prince jednou chyboval a umístil se na konečném sedmém místě.

Čtveřici jezdců se totiž podařilo dokončit i rozeskakování bezchybně a tak si právě oni rozdělili příčky nejvyšší. Na první místo nakonec dosáhl Pieter Devos s koněm Espoir. Tato belgická dvojice předvedla nejrychlejší jízdu v rozeskakování, když k překonání připravené trasy jako jediná potřebovala méně než 37 vteřin. Nejblíže se k vítězi dostal na druhé pozici Marcus Ehning a Cornado NRW, na první místo však ztratil zhruba jednu a půl vteřiny.

Elitní trio uzavřel Manuel Fernandez Saro a Cannavaro 9, tentokrát však hrály roli pouze desetiny vteřiny. Jako čtvrtý si bezchybně se základním kolem i rozeskakováním poradil Švýcar Paul Estermann, který v Bordeaux sedlal koně Lord Pepsi.

Toto již dvanácté kolo pomohlo v průběžném pořadí do elitní desítky samotnému vítězi Pietru Devosovi, na čele však ke změně nedošlo.

Kompletní výsledky naleznete ZDE




reklama 13D

NEPŘEHLÉDNĚTE