reklama 11B

Petra Pařenicová suverénním lídrem ZJP pony 2018

ikonka

V posledním předfinálovém kole pony kategorie Zimního jezdeckého poháru 2018 zvítězila Petra Pařenicová, která tak do finále při Jezdeckém festivalu v Lysé nad Labem bude vstupovat jako suverénní lídr. Čeká jí však těžká konkurence…
10.03.2018 10:53  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12B

 
Petra Pařenicová nenašla na kolbišti TJ Equus Kinsky v Hradištku u Sadské během soboty 10. března přemožitele na poníkovi Maximus 2, s nímž základní parkur ZLP překonala bez penalizace, stejně jako následné rozeskakování, v němž dosáhla času 21,14 sekundy. 
 
To bylo zhruba o čtvrt vteřiny méně, než ukázala časomíra pro Natalii Veberovou na Minovi. Právě Veberová má v žebříčku pony jezdců druhý nejvyšší počet bodů, a tak bude mít ve čtvrtek 22. března při finálovém klání seriálu největší šanci připravit Pařenicovou o celkové prvenství. 
 
Petra Pařenicová jistě nenechá nic náhodě a do Lysé si přiveze oba dva své poníky. S Mid Night Sun skončila v Hradištku třetí. Kompletní výsledky najdete v příslušném záznamu závodů – viz odkaz níže…
 
Další podrobnosti o Zimním jezdeckém poháru najdete na www.jezdeckypohar.cz. Informace k Jezdeckému festivalu hledejte na adrese www.jezdeckyfestival.cz.



reklama 13A

NEPŘEHLÉDNĚTE