reklama 11D

Peter Rhodes vítězem sobotního zduchovického S

ikonka

Během sobotního dne 28. října se ve Zduchovicích uskutečnil první ze dvou dnů skokových závodů. Nejvyšší parkur stupně S** s výškou překážek 130 centimetrů absolvovalo čtrnáct účastníků. Nejlépe si vedl Peter Rhodes, který zvítězil s koněm Cooper 3…
28.10.2017 15:54  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12D

V této nejtěžší soutěži sobotního závodního dne se celkem čtyřem dvojicím podařilo dokončit bez chyb na překážkách. O jejich pořadí pak rozhodoval dosažený čas. Ten měl o necelou vteřinu nejlepší Peter Rhodes s Cooperem 3 (68,81 vteřiny) a zaslouženě se tak radoval z vítězství. Čas 69,35 vteřiny stačil Přemyslu Adamovi na pěkné druhé místo. Ten v této zkoušce prezentoval koně Casmo.

Elitní trio uzavřel Aleš Opatrný a Exclusive Quintus. Bez chyby na překážkách ale s jedním trestným bodem za čas dokončil Peter Rhodes v sedle svého druhého koně Gucci. Tento výsledek pro něj znamenal čtvrté místo ve výsledkové listině. Suverénně nejrychleji si s touto zkouškou poradil Přemysl Adam a Camouflage, když dokončil v čase 61,66 vteřiny. Bohužel jedno shození ho stálo první místo.

V předešlé soutěži L** se z první i z druhé pozice radoval Jan Štětina. Nejrychleji absolvoval parkur s Holčinou 1, pro druhé místo si dojel s koněm Guus S.

Kompletní výsledky naleznete v záznamu závodů, viz odkaz níže. 




reklama 13A

NEPŘEHLÉDNĚTE