reklama 11B

Paverová zahájila ME v elitní patnáctce

ikonka

V Lyonu se vedle skokových, drezurních a vozatajských soutěží koná také mistrovství Evropy v reiningu, a to pro juniory. Na startu máme jednu českou naději, kterou je Radka Paverová. Ta si v pátek 2. listopadu dojela pro jedenácté místo…
03.11.2018 13:22  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12D

V soutěži mistrovství Evropy pro juniory startuje celkem 29 dvojic. Česká účastnice Radka Paverová sedlá svého koně SK Whizchic a během prvního startu si nevedla vůbec špatně. Na konto si totiž připsala jedenáctý nejlepší výsledek.

Česká reprezentantka získala celkem 209 bodů, což pro ni znamená ztrátu 6,5 bodu na první příčku. V čele jsou dvě německé jezdkyně, a to Celine Beisel s Gunner Be Good a Georgia Wilk s Arc Captainem.

Do sobotního finále postupuje celkem 20 nejlepších účastníků z tohoto prvního kola. Mezi nimi nechybí ani česká dvojice, která má desátou startovní pozici.

Na závodech se prezentuje za Českou republiku také Jonáš Bujnoch. V soutěži Limited Open & Churros Intermediate Open získal s koněm Mercedes Rooster pěkné třetí místo, když dosáhl na hodnocení 212 bodů.

Tomuto českému zástupci se dařilo také v další soutěži, a to Derby International de Lyon Open L1. S Mercedes Rooster tentokrát jeho výkon stačil na pěkné druhé místo. Soutěž dokončil s 214 body na svém kontě.

 

Startovní a výsledkové listiny naleznete ZDE.




reklama 13D

NEPŘEHLÉDNĚTE