reklama 11A

Pátek při ČSP Hořovice pro Vlčkovou a Papouška

V pátek 22. září se v Hořovicích skákalo v rámci Českého skokového poháru nejen do stupně obtížnosti ST**, ale také se konalo poslední dílčí finále amatérské série Amateur Tour 2017. Poslední letošní vítězkou se stala po rozeskakování Jana Vlčková…
22.09.2017 19:56  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12C

Poslední dílčí finále v rámci letošního Českého skokového poháru vyšlo nejlépe Janě Vlčkové. Tato jezdkyně předvedla dobrou formu již předešlý víkend při oblastním mistrovství Prahy, když v ženách získala medaili. Nyní formu potvrdila, když nenašla přemožitele ve finálovém parkuru Amateur Tour na stupni L*. V soutěži sedlala klisnu Be Tender a v cíli měla velice slušný náskok na soupeře. Rozeskakování totiž zajela v čase 32,88 vteřiny, což byl o více jak 4 vteřiny rychlejší výkon než v případě druhé Lindy Hoškové s Elliotem 133. Elitní trio pak doplnila Hana Dastychová a Fatima 15.

V tomto pátečním finále se představilo 25 nejlepších jezdců z kvalifikačních soutěží. Stejně tak 25 nejlepších postoupí do velkého celoročního finále, které se uskuteční v neděli coby první soutěž toho dne. Nejvíce bodů v seriálu nasbírala Hana Dastychová, která si připsala celkem 107 bodů. Poslední postupová příčka pak patří Petře Miki Civišové, která bodovala jen dvakrát, 32 bodů ji však stačí právě na 25. místo v žebříčku

Nejvyšší soutěží pátečního dne byl parkur stupně ST**, což byla zároveň generálka na tentokrát sobotní Velkou cenu. Vítězem se v soutěži s návazným rozeskakováním stal Kamil Papoušek a Datasys Corcovado. O 17 setin vteřiny pomalejší čas stačil na druhé místo Marku Klusovi s Al Camberem Eurobit. Třetí dokončila Iva Holíková a Con No Name Z.

Sobotní den začne v 8:00 otevřenou soutěží S*, po níž se uskuteční poslední dílčí finále Czech Junior Cupu a soutěž U25. Velká cena by měla začít v 14:30 hodin.

Startovní a výsledkové listiny naleznete v záznamu závodů, viz odkaz níže. Na stránky pořadatele se dostanete ZDE




reklama 13C

NEPŘEHLÉDNĚTE