reklama 11B

Páteční závěr při GC v Paříži pro Mahera

ikonka

V pátek 6. července se v Paříži při závodech Global Champions uskutečnily celkem dvě skokové zkoušky v rámci CSI5*. Na parkuru 150/155 centimetrů vysokém se v podvečerní Paříži dařilo Benu Maherovi, když zvítězil s koněm Explosion W…
06.07.2018 22:07  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12A

O vítězi v této skokové zkoušce rozhodovalo rozeskakování, do něhož se bezchybným výkonem v základním kole kvalifikovalo celkem osm dvojic. Pouze tři pak dokončily i rozeskakování bezchybně. Jízda bez trestných bodů a čas 35,30 vteřiny nakonec vynesl vítězství britskému jezdci Benu Maherovi. Ten se v soutěži představil s koněm Explosion W.

O 11 setin vteřiny pomalejší jízda přinesla druhou příčku domácímu jezdci Nicolasovi Delmottemu, který absolvoval připravenou trasu parkuru s koněm Urano de Cartigny.

Elitní trio pak uzavřel Harrie Smolders a Zinius. Nejlepší čas v rozeskakování 34,91 vteřiny zajela Jessica Springsteen, jedna chyba jí však nakonec posunula na čtvrté místo konečného pořadí.

Na startu nechyběli ani dva členi týmu Prague Lions. Belgičan Niels Bruynseels sedlal koně Delux van T&L a na parkuru jednou chyboval. Česká jezdkyně Anna Kellnerová s Balguerem nedokončila.

Třetí člen týmu Prague Lions absolvoval druhou soutěž, která se v pátek jela při CSI5*. S koněm H&M Zaloubet inkasoval na parkuru 145/150 centimetrů vysokém celkem 12 trestných bodů.

 

Kompletní výsledky naleznete ZDE. Na web Global Champions se můžete dostat TADY.

Foto: David Horváth/CET




reklama 13C

NEPŘEHLÉDNĚTE