reklama 11A

Páteční skokové Bordeaux pro Smolderse

ikonka

Francouzské Bordeaux je dějištěm dalšího kola skokového Světového poháru západoevropské ligy. Během pátku 2. února se závodilo při CSI5*-W, což byla přípravná zkouška před sobotní bodovanou soutěží. Ve skvělé formě se představil Holanďan Smolders…
02.02.2018 22:55  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12D

Parkur, který byl hodnocen na čas, obsahoval překážky do 150 centimetrů. Ve velice kvalitně obsazeném poli dvaačtyřiceti účastníků se nakonec pouze osmi jezdcům podařilo dokončit bezchybně.

Z vítězství se zaslouženě radoval Holanďan Harrie Smolders, který s koněm Zinius předvedl velice rychlou jízdu v čase 63,92 vteřiny. Jako jediný jezdec v rámci celého startovního pole pokořil hranici 64 vteřin a na druhého umístěného si držel rozestup větší než jednu vteřinu.

Pro druhé místo si nakonec dojel Marcus Ehning s Comme II Faut, když absolvoval připravenou trasu parkuru v čase 65,29 vteřiny. Jen desetiny pak rozhodovaly o třetí příčce, kterou nakonec získal mezi evropskou elitou Francois Mathy mladší. Ten se v této soutěži představil s koněm Casanova de L´Herse.

Nejlepším domácím jezdcem se stal na čtvrtém místě Julien Gonin, který sedlal koně Soleil de Cornu CH. Nejrychlejším jezdcem s jednou chybou byl Němec Felix Hassmann a Balance. Jejich čas by stejně ani v případě bezchybné jízdy na vítěze nestačil, nicméně by jezdci přisoudil druhé a nikoliv desáté místo výsledkové listiny.

Kompletní výsledky naleznete ZDE




reklama 13A

NEPŘEHLÉDNĚTE