reklama 11A

Páteční bezchybné jízdy při CSI Paderborn

ikonka

Dva čeští reprezentanti Zuzana Zelinková a Roman Ducháč startovali během pátečního dne 7. září na mezinárodních závodech v Padebornu v rámci soutěži CSIYH i CSI3*. Více se jim dařilo v sedle starších koní, s nimiž oba dokončili bez trestných bodů…
07.09.2018 20:45  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12C

Nejlepších českých výsledků jsme se tento den dočkali v soutěži 140 centimetrů vysoké, která se při CSI3* jela na čas. Bezchybnou jízdu zaznamenal Roman Ducháč s Dreamerem 47. Poměrně rychlá jízda mu v početné konkurenci vynesla 17. příčku konečného pořadí. Jednalo se zároveň o poslední dekorované místo.

Na startu nechyběla ani Zuzana Zelinková s Calerim II. I ona provedla svého koně parkurem bezchybně, nicméně si připsala 1 trestný bod za pomalejší jízdu.

Nejvyšší soutěží pátečního dne byl parkur 145 centimetrů vysoký, v němž se představila Zuzana Zelinková s Kleiner Lordem 16. Tentokrát si česká jezdkyně připsala na konto dvě chyby.

Osm trestných bodů pak inkasovali oba čeští jezdci v soutěži pro mladé koně ve věku sedmi let. Zuzana Zelinková sedlala v soutěži CSIYH1* Linta a Roman Ducháč se představil s Leokadií.

 

Startovní a výsledkové listiny naleznete ZDE.




reklama 13D

NEPŘEHLÉDNĚTE