reklama 11B

Páteční Pezinok a tři česká vítězství

ikonka

Česká ekipa se předvedla ve výborné formě při úvodním dnu mezinárodních závodů CSI2*-W ve slovenském Pezinku. V pátek 7. září si totiž čeští zástupci připsali na konto hned tři vítězství! V Middle Tour si s parkurem nejlépe poradil Jan Štětina…
07.09.2018 22:03  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12D

Nejvyšší vyhraný parkur, v němž se radoval z první pozice český jezdec, byla soutěž Middle Tour s výškou překážek 130 centimetrů. Ve skokové zkoušce hodnocené na čas si pro první příčku dojel Jan Štětina se Zentem-S. Na dekorování ho ještě doprovodil na páté pozici Marek Klus, který sedlal Quincyho.

Marek Klus nechyběl na dekorování ani v nejtěžší soutěži pátečního dne, což byla Big Tour. Na parkuru 140 centimetrů vysokém sedlal tento český jezdec Carisona. Po bezchybném výkonu v obou částech parkuru se nakonec opět radoval z páté pozice. Ještě lepší výkon podal v této soutěži Aleš Opatrný. V sedle Clintgolda mu rychlá jízda vynesla pěkné třetí místo. Na prvenství mu přitom scházelo pouze 0,41 vteřiny.

Další dvě vítězství si Češi připsali v dopolední části závodního programu. V soutěži Amaters Tour na parkuru 100 centimetrů vysokém jsme se o českou výhru postarala Tereza Bohumská se Savanou S. V druhé části parkuru předvedla suverénně nejrychlejší jízdu.

Nejinak tomu bylo i v soutěži Small Tour na parkuru 120 centimetrů vysokém. V tomto případě se z vítězství radoval český jezdec Přemysl Adam, který sedlal klisnu Quadra.

 

Startovní a výsledkové listiny naleznete ZDE.




reklama 13C

NEPŘEHLÉDNĚTE