reklama 11B

Páteční Grand Prix Mechelen pod taktovkou domácích

ikonka

Belgičtí jezdci ovládli parkurovou Grand Prix, která byla na programu závodů CSI5*-W v Mechelenu v pátek 29. prosince. V prvním ze dvou vrcholů mítinku zvítězil Niels Bruynseels s koněm Gancia de Muze. Také další tři příčky patřily domácím.
30.12.2017 09:35  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12A
Niels Bruynseels s koněm Gancia de Muze. Foto: Josef Malinovský
 
 
Prvním vrcholem závodů CSI5* v Mechelenu byla Grand Prix s překážkami do 150 cm, jež přinesl program v pátek 29. prosince v pozdních večerních hodinách. S kurzem si poradilo bez chyb deset dvojic a na řadu tak přišlo rozeskakování. 
 
Z něj vyšel vítězně Niels Bruynseels (BEL) s koněm Gancia de Muze, který projel cílem s nulou v čase 31,53. O dvě desetiny sekundy pomalejší byl jeho krajan Pieter Devos s Apartem a skončil tak druhý, na třetím místě dojel Nicola Philippaerts (BEL) na Harley VD Bisschop. Rovněž čtvrté místo získaly belgické barvy zásluhou Christophe Vanderhasselt s Identity Vitseroel. 
 
Hlavní soutěží, kterou CSI vyvrcholí je FEI Longines World Cup tedy Světový pohár s překážkami do 160 cm. Začátek je naplánovaný na sobotu 30. prosince v 15.50.
 

Výsledky z Mechelenu jsou v tomto odkazu




Štítky: CSIskokyMechelen
reklama 13A

NEPŘEHLÉDNĚTE