reklama 11D

Páteční CSI v Basileji v rukou domácích

ikonka

Své fanoušky potěšili švýcarští reprezentanti, kteří na mezinárodních skokových závodech CSI5* v Basileji dosáhli během pátečního dne 12. ledna na dvě vítězství ve dvou nejtěžších soutěžích toho dne. Jednalo se o Piuse Schwizera a poté Wernera Muffa…
13.01.2018 10:22  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12C

O závěr tohoto závodního dne se postaral parkur 155 centimetrů vysoký, kde o vítězi rozhodlo jedno rozeskakování na čas. Do něho se nakonec probojovalo pouze devět dvojic, oproti čtvrteční nejvyšší soutěži tak bylo k vidění zhruba o polovinu méně bezchybných výsledků.

V rozeskakování potěšil domácí Werner Muff s koněm Daimler. Švýcarská dvojice dosáhla na absolutně nejlepší čas a s výsledkem 36,28 vteřin se společně s bezchybnou jízdou radovala z vítězství. Nejblíže se k nim přiblížil Belgičan Olivier Phillippaerts a H&M Legend of Love. Tento reprezentant ztratil na vítěze pouze šest desetin vteřiny.

Naopak větší časový rozestup měla na třetí pozici Luciana Diniz a Fit for Fun, když absolvovala trasu rozeskakován v čase 38,72 vteřiny. Bezchybně si se základním kolem i rozeskakováním poradilo celkem šest jezdců.

Předcházející soutěží byl parkur do 150 centimetrů se žolíkem. I zde nenašel přemožitele domácí jezdec, a to Pius Schwizer a Balou Rubin R. Dvojice předvedla o téměř tři vteřiny nejrychlejší jízdu.

Během pátku startoval třikrát i Slovák Bronislav Chudyba. Po čtvrtečních výkonech se mu však tentokrát nepodařilo dokončit bezchybně.

Kompletní výsledky naleznete ZDE




reklama 13B

NEPŘEHLÉDNĚTE