reklama 11A

Páteční CSI-W s úspěchem Steva Guerdata

ikonka

Během pátečního dne 19. října se v Helsinkách při mezinárodních skokových závodech CSI5*-W uskutečnily celkem tři soutěže vypsané v rámci této kategorie. Pro vítězství si v nejvyšší zkoušce pátečního dne dojel Steve Guerdat...
20.10.2018 10:13  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12A

Páteční den přinesl v rámci CSI5*-W dvě skokové soutěže 140 centimetrů vysoké. Ta třetí se jela na parkuru s výškou překážek 145 centimetrů a vítězství slavil Steve Guerdat. Tento Švýcar sedlal Venarda de Cerisy a soutěž na čas absolvoval za 52,28 vteřin. Získal tak náskok 0,31 sekundy na nakonec druhého Daniela Deussera s Cornetem d´Amour.

I třetí příčku obsadil německý zástupce, a to Philipp Weishaupt se Solitaerem. Jezdec zaostal za svým krajanem 0,35 vteřiny. Tuto soutěž absolvovalo celkem 27 jezdců bez trestných bodů.

V závěrečné páteční soutěži 140 centimetrů vysoké se případné chyby přepočítávaly na vteřiny. I přes jedno shození si nakonec pro první místo dojel Francois Jr Mathy z Belgie, který sedlal Falca van de Clehoeve.

Druhý parkur 140 centimetrů vysoký se jel jako dvoufázové skákání. V druhé části parkuru se nejlepší výkon podařil k domácí radosti finské reprezentantce Sanně Backlund se Zorrem H.

Během sobotního dne se uskuteční skoková Grand Prix.

 

Startovní a výsledkové listiny jsou dostupné ZDE.




reklama 13B

NEPŘEHLÉDNĚTE