reklama 11A

Páté vydání Jezdeckého zpravodaje 2016 již brzy!

V těchto dnech vrcholí přípravy již pátého vydání Jezdeckého zpravodaje 2016, což je nový bulletin o koních a jezdectví, který od letošního roku vydává společnost Equinet s.r.o. (mj. provozovatel webů Jezdci.cz a EquiTV.cz). A co v něm vše najdete?
19.12.2016 19:30  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12C

 
Hlavním tématem jsou Světové poháry ve skocích. V posledních pěti týdnech se odehrály hned čtyři mítinky. Podrobněji se Jezdecký zpravodaj věnuje i další světovým pohárům v drezuře, ve spřežení a ve voltiži
 
Nemohli jsme samozřejmě opomenout konec sportovní kariéry fenomenálního drezurního koně Valegra a bez povšimnutí nezůstal odchod z vrcholového sportu do chovu u klisny Carmen Arcus, kterou sedlal úspěšně na řadě významných závodů Ondřej Zvára.
 
Bedlivě jsme se snažili zmapovat reprezentační starty českých jezdců na zahraničních kolbištích. A rozhodně jich nebylo málo. Skvělého úspěchu dosáhl např. Aleš Opatrný, když zvítězil v nejtěžší zkoušce mezinárodních závodů kategorie CSI2* v rakouském Wiener Neustadtu. Další pěkná umístění se dostavila u jiných jezdců v Salzburgu či v Poznani.
 
Přiměřený prostor jsme ve zpravodaji věnovali domácím akcím – konkrétně finále Pony extraligy v Herouticích u Neveklova a výběru hřebců v Mněticích na Pardubicku. V krátkosti připomeneme také další zajímavé události uplynulého měsíce!
 
Nevěříte, že toto vše se vejde na pouhé dvě strany formátu A4 včetně několika poutavých fotografií? Pak se přesvědčte osobně již 20. prosince, kdy by mělo nové číslo Jezdeckého zpravodaje spatřit světlo světa!
 
Klikněte na www.jezdeckyzpravodaj.cz a podívejte se první čtyři vydání Jezdeckého zpravodaje. Na stejné adrese posléze najdete i vydání páté!



reklama 13C

NEPŘEHLÉDNĚTE