reklama 11A

Pátá příčka Libuše Mencke při MS mladých koní

ikonka

Sobotní den 4. srpna se velice vydařil české reprezentantce Libuši Mencke, která v malém finále pro šestileté koně při mistrovství světa mladých koní v nizozemském Ermelu získala výborné páté místo. V téže soutěži se dařilo i Haně Vašáryové…
05.08.2018 10:35  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12A

Výbornou jízdu předvedla česká jezdkyně Libuše Mencke s šestiletým Sandokanem. Do sobotního malého finále pro šestileté koně nastoupilo celkem 27 koní. V silné konkurenci si Libuše Mencke připsala vysoké hodnocení 7,9 bodů, a díky tomu si dojela pro pěkné páté místo ve výsledkové listině.

Na startu bylo možné vidět ještě jednu českou jezdkyni, a to Hanu Vašáryovou. Ta sedlala Davida du Plessis-Belliere. I této české dvojici se start velice vydařil a nechyběla mezi dekorovanými. Se známkou 7,64 bodů si totiž dojela pro pěkné desáté místo.

Obě české reprezentantky startovaly i v soutěži pro sedmileté koně. Jednalo se o Preliminary Test. Tentokrát podala lepší výkon Hana Vašáryová. Se Santos Dumontem získala od rozhodčích pěkné hodnocení 66,116 %. V silné konkurenci to však na elitní desítku nestačilo.

Druhá česká jezdkyně Libuše Mencke závodila v soutěži s Glucksrufem II. Na konto si připsala za svoji jízdu 64,736 %.

Nedělní den bude již bez českých startů.

 

Startovní a výsledkové listiny naleznete ZDE.




reklama 13D

NEPŘEHLÉDNĚTE