reklama 11B

Pátá příčka pro dětský tým v PN Lamprechtshausen

ikonka

V rakouském Lamprechtshausenu se během nedělního dne 20. května závodilo vedle dalších soutěží také v Poháru národů. Ten byl tento den vypsán pro děti a také jezdce na pony. V kategorii dětí jsme měli český tým, který skončil nakonec na páté pozici…
20.05.2018 14:30  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12B

Český dětský tým nastoupil do dvoukolové soutěže Poháru národů ve složení Petra Pařenicová (Calleda), Valentýna Kuková (Spotlight), Mariana Michlíčková (Idee van de Achterhoek) a Eliška Hasnédlová (Ryania d´Amour).

V prvním kole čekal na jezdce parkur 125 centimetrů vysoký a bezchybně si s ním poradilo celkem devatenáct dvojic. Mezi nimi i dvě české. Jednalo se o Marianu Michlíčkovou s Idee van de Achterhoek a také Elišku Hasnédlovou s koněm Ryania d´Amour. Zbylé dvě jezdkyně si na konto připsaly pouze po jedné chybě, a tak neměl český tým problém postoupit do druhého kola.

To bylo otevřeno šesti nejlepším družstvům dle výsledků z kola prvního. Společně s českým celkem postoupili ještě bezchybní Němci, Italové a Nizozemci. Stejný výsledek jako česká ekipa, tedy 4 trestné body, měla ještě postoupivší Velká Británie a Maďarsko.

V druhém kole se již pouze šesti jezdcům podařilo absolvovat trasu parkuru bez trestných bodů. Všechny české reprezentantky na parkuru dvakrát chybovaly a v konečném pořadí si dojely pro pátou příčku.

Během nedělního dne se dařilo Valentýně Kukové také v rámci Children Small Tour. S koněm Shadow dokončila parkur 115 centimetrů vysoký bezchybně a výborný čas jim vynesl třetí příčku konečného pořadí.

Na jezdce čeká závěrečná Grand Prix během pondělního dne a jistě by neměla být bez české účasti.

 

Startovní a výsledkové listiny naleznete ZDE.

Foto: Miriam Viesnerová




reklama 13D

NEPŘEHLÉDNĚTE