reklama 11C

Parkurový Spring Cup 2018 nabídne bohatý program

ikonka

V Poděbradech se ve dnech 31. května až 3. června odehrají parkurové závody Spring Cup, které se konají pod záštitou ČJF a města Poděbrad. Akce nabídne nevšední program, soutěže přispějí mimo jiné k výběrů dětí, juniorů a mladých jezdců na ME.
15.05.2018 15:23  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12B
Spring Cup, který hostí na přelomu května a června Poděbrady, jsou národní skokové závody kategorie CSN pro děti, juniory a jezdce do 25 let. Účastníky budou především děti ze Sportovních center mládeže a reprezentační kádr ČR, na startu se objeví i jezdci z Polska. 
 
V průběhu závodů bude německý trenér Tjark Nagel spolu s trenéry SCM vybírat jezdce, kteří se účastní ME 2018 ve Francii. Stavitelkou parkurů byla jmenována Christa Heibach z Německa, která byla i autorkou kurzů při letošním CSIO Zduchovice. Na programu jsou také soutěže pony, v pátek 1. června se pojedou týmové soutěže ve všech kategoriích, v sobotu třeba štafety a po celou dobu probíhá soutěž sponzorských družstev o velmi atraktivní ceny. PRAVIDLA SOUTĚŽE TÝMŮ JSOU ZDE.
 
Sponzoři si na základě profilů jednotlivých jezdců, které jsou vystaveny na webu skokové komise, vybírali tři jezdce do svého družstva. Tým budou tvořit vždy pony jezdec, dítě na velkém koni a junior. Ti budou v průběhu daných soutěží sbírat body pro své družstvo a v neděli vše vyvrcholí nejen ve finálových soutěžích, ale závodit budou i kapitáni týmů a to na koloběžkách. 
 
Ve hře jsou vedle dalších cen i vstupenky na Global Champions Tour Play Offs. Tyto věnuje do soutěže sponzorských družstev společnost Czech Equestrian Team. Přesné sestavy týmů včetně polského budou zveřejněny před akcí.
 
Jedním z hlavních partnerů těchto závodů je i společnost CPI Group, která chystá pro návštěvníky nabitý doprovodný program ve formě různých dětských soutěží a v sobotu odpoledne se diváci mohou těšit i na koncert skupiny Lake Malawi.
 

PLAKÁT AKCE JE KE STAŽENÍ ZDE




reklama 13A

NEPŘEHLÉDNĚTE