reklama 11D

Parkurová elita míří na Světový pohár do Lipska

ikonka

Známe sestavu skokanů, kteří se zúčastní desátého kola Světového poháru 2017/2018 v rámci Západoevropské ligy FEI. To se odehraje ve dnech 18. – 21. ledna při Partner Pferd v Lipsku, jež je častým cílem českých fanoušků. Mají se na co těšit…
16.01.2018 15:30  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12A
Loňským vítězem SP se v Lipsku stal Gregory Wathelet. Foto: FEI / Stefan Lafrentz
 
Bezmála sedmdesát špičkových parkurových jezdců míří do Lipska, aby se zúčastnili dalšího kola Světového poháru. Silnou sestavu mají domácí, za něž nastoupí vedle jiných Christian Ahlmann, Daniel Deusser, Marco Kutscher či Marcus Ehning. 
 
Nechybí francouzská ekipa s Kevinem Stautem a Simonem Delestrem nebo Belgičané Pieter Devos a Gregory Wathelet. Z ostrovních států dorazí Robert Whitaker (GBR), Denis Lynch (IRL) nebo Cameron Hanley (IRL). Diváci uvidí italskou špičku Alberta Zorziho, nizozemský tandem Harrie Smolders a Maikel van der Vleuten a mítink v Lipsku si nenechá ujít ani mistr Evropy Peder Fredricson (SWE).
 
Skákat se začíná ve čtvrtek 18. ledna. Hlavní soutěž Grand Prix World Cup, v níž bude obhajovat vítězství Gregory Wathelet, se odehraje v neděli 21. ledna.
 

Výsledky z Lipska můžete sledovat tady




reklama 13B

NEPŘEHLÉDNĚTE