reklama 11B

Pařížské kolo Světového poháru CVI-W pro domácí

ikonka

Domácí reprezentanti se v rámci soutěže Světového poháru ve voltiži představili dobře již při prvním sobotním kole. V neděli 3. prosince pak svoji dobrou formu v Paříži potvrdili a před domácím publikem si pro nejlepší výsledek dojeli Taillez a Noel…
03.12.2017 18:05  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12C

V mužské kategorii se opět pouze jeden účastník dostal hodnocením nad 8 bodů, a to domácí zástupce Clément Taillez. Tento Francouz si na konto připsal 8,389 bodů a se slušným náskokem zvítězil v této soutěži. Jednalo se zároveň i o vítěze dvoukolové soutěže, neboť si jezdec v součtu připsal na své konto 8,488 bodů.

Druhý nejlepší výkon celkově podal Maďar Balasz Bence, když za svoji jízdu obdržel po dvou kolech 7,584 bodů. Elitní trio pak zavřel Australan James Hocking. Ten si na konto připsal celkem 7,277 bodů. V neděli si dojel dokonce pro druhý nejlepší výsledek, avšak ztráta ze sobotního kola mu na lepší jak třetí místo celkově nestačila.  

Ženská kategorie byla opět vyrovnanější a elitní trio dosáhlo svým výkonem v dvoukolové soutěži za osmibodovou hranici. Nikdo však nestačil na jedinou domácí zástupkyni Manon Noel, která získala od rozhodčích 8,448 bodů. Lepší výkon přitom předvedla právě v neděli, když obdržela 8,531 bodů. Z druhé pozice se nakonec radovala Němka Corinna Knauf, která obdržela celkem 8,237 bodů. Se ziskem 8,023 bodů dokončila dvoukolovou soutěž na třetí pozici Carola Sneekkes.

Kompletní výsledky naleznete ZDE.




reklama 13C

NEPŘEHLÉDNĚTE