reklama 11B

Pardubická Zlatá podkova spřežení zná své vítěze

ikonka

O víkendu 7. – 8. července se v Pardubicích rozdávaly poslední kvalifikační body Zlaté podkovy 2018 ve spřežení. Program tohoto mítinku, vypsaného jako Cena hejtmana pardubického kraje, čítal všechny čtyři hodnocené soutěže v rámci tohoto seriálu…
08.07.2018 17:56  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12B

Nejvíce startujících nastoupilo do soutěže jednospřeží. Z celkového počtu šestnácti spřežení si pro vítězství dojel s výsledkem 104,83 trestných bodů Jiří Koníř, před druhým Ladislavem Jirgalou a třetí Alenou Brixovou.

Celkem pět spřežení čítala startovní listina soutěže dvojspřeží. Tady se ze zlaté příčky radoval Václav Coufalík se 111,64 trestnými body. Druhá příčka zde patřila Zdeňkovi Jiráskovi a elitní trio doplnila Ivana Komárková.

Stejný počet startujících diváci mohli sledovat v soutěži dvojspřeží pony. Nejlepšího výsledku 121,12 trestných bodů zde dosáhla Monika Pospíšilová, za kterou se na místo druhé postavil Michal Kořínek a na místo třetí Milan Kořínek.

Jako jediný odstartoval se svým čtyřspřežím na tomto mítinku Pavel Hybler, který počítal po drezuře, parkuru a martonu celkem 300,20 trestných bodů.

Kompletní výsledkové listiny najdete v záznamu závodů – viz odkaz níže…




reklama 13B

NEPŘEHLÉDNĚTE