reklama 11C

Papouškova dvě čtvrtá místa ve Wiener Neustadtu

ikonka

Během sobotního dne 7. července soutěžili v rakouském Wiener Neustadtu opět i mladí koně. Na mezinárodním skokovém mítinku se při CSIYH1* dařilo českému jezdci Kamilu Papouškovi, který dvakrát postoupil do rozeskakování…
07.07.2018 19:49  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12B

Českému jezdci Kamilu Papouškovi se nejprve dobře vedlo v šestileté kategorii. Na parkuru 130 centimetrů vysokém se probojoval po bezchybném výkonu se dvěma koňmi do rozeskakování. Lepší výkon pak předvedl s koněm Great Feeling.

Do cíle se dostal ve výborném čase 46,20 vteřin, který by stačil na vítězství. Jedna chyba však českou dvojici posunula na přesto pěkné čtvrté místo konečného pořadí. V sedle koně Mister Star vd Zandhoeve jezdec v rozeskakování dvakrát chyboval.

V rozeskakování nechyběl český jezdec Kamil Papoušek ani v sedmileté kategorii. V rámci této soutěže byl přichystán parkur 140 centimetrů vysoký. Bezchybný výkon v základním kole předvedl český jezdec s koněm Lotus Sobral da Cota.

Po dvou chybách v rozeskakování si nakonec dojel opět pro čtvrté místo. Nikdo z rozeskakující se čtveřice však napodruhé nezvládl dokončit parkur bezchybně.

V rámci Medium Tour se na parkuru při CSI2* představil z české ekipy pouze Marek Hentšel. Ten v sedle koně Censor dokončil parkur s 9 trestnými body na kontě.

 

Startovní a výsledkové listiny naleznete ZDE.




reklama 13D

NEPŘEHLÉDNĚTE