reklama 11B

Papoušek druhý v Big Tour ve Wiener Neustadtu

ikonka

Vydařený den na mezinárodních závodech CSI ve Wiener Neustadtu má za sebou česká ekipa. V pátek 8. června se v nejvyšší soutěži v rámci Big Tour dařilo Kamilovi Papouškovi, který v sedle Loki, získal druhé místo…
08.06.2018 20:04  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12C

V páteční soutěži v rámci Big Tour, kde překážky měřily 140 cm, se z Čechů nejvíce dařilo Kamilovi Papouškovi. Český reprezentant si zde v sedle Loki dojel pro konečné stříbro. V elitní desítce této soutěže dokončila také Tina Šalková, když se spolu s koněm Frascati Van Ter Hulst postavila na sedmou příčku.

Kamilovi Papouškovi se dařilo také v Medium Tour, kde na překážkách vysokých 130 cm vybojoval spolu s koněm Lotus Sobral Da Costa třetí místo.

Z děleného vítězství se radovaly české dvojice v soutěžích určených pro mladé koně při CSIYH1*. Mezi pětiletými koňmi se dařilo opět Kamilovi Papouškovi, a to v sedle Grety SW. V o rok starší kategorii si pro vítězství dojel se svými dvěma svěřenci Marek Hentšel, a to spolu s Acanto Blue a H.Elme. Z vítězství se zde radovala také Zuzana Zelinková v sedle Ekathariny.

Kompletní výsledkové listiny najdete POD TÍMTO ODKAZEM




reklama 13C

NEPŘEHLÉDNĚTE